Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojásból kakaós piskótát készítünk, közepes méretű tepsiben.
Erre jön egy alap.
Az alaphoz valók:
30 dkg magozott meggy, jól lecsorgatva
4,5 dl meggylé (pontos mérés kell )
2 db vanília puding
kevés őrölt fahéj
1 közepes méretű citrom leve
12 dkg kristálycukor
1,5 dkg étkezési zselatin ( Lucullus )
Az alap elkészítése: Közepes nagyságú edénybe beletesszük a pudingport, cukrot,fahéjat,citromlét és a zselatint,ezeket kb. fele meggylével összekeverjük. A kimaradt meggylevet külön edényben forrásig hevíteni kell, majd ráöntjük az előbb leírtakra és összekeverjük.
( A ráöntést apránként kell megoldani. )
Összekeverés utána tűzön állandó keverés mellett felfőzzük, vigyázni kell, hogy csomós ne legyen (olyan állagúra főzzük fel, mint a pudingot szoktuk .)
Ha ez meg van, belekeverjük a lecsorgatott meggyet,az egészet langyosra hűteni és úgy rögtön rákenni a tésztára.Ezt az egészet lehűtjük a hűtőben .Ha teljesen kihűlt, 3 dl tejszínt felverek, és rákenem a krémre.Legalább 3 órát hűtöm,de másnap még finomabb.
|
|
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 4 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 4 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!