Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojásból kakaós piskótát készítünk, közepes méretű tepsiben.
Erre jön egy alap.
Az alaphoz valók:
30 dkg magozott meggy, jól lecsorgatva
4,5 dl meggylé (pontos mérés kell )
2 db vanília puding
kevés őrölt fahéj
1 közepes méretű citrom leve
12 dkg kristálycukor
1,5 dkg étkezési zselatin ( Lucullus )
Az alap elkészítése: Közepes nagyságú edénybe beletesszük a pudingport, cukrot,fahéjat,citromlét és a zselatint,ezeket kb. fele meggylével összekeverjük. A kimaradt meggylevet külön edényben forrásig hevíteni kell, majd ráöntjük az előbb leírtakra és összekeverjük.
( A ráöntést apránként kell megoldani. )
Összekeverés utána tűzön állandó keverés mellett felfőzzük, vigyázni kell, hogy csomós ne legyen (olyan állagúra főzzük fel, mint a pudingot szoktuk .)
Ha ez meg van, belekeverjük a lecsorgatott meggyet,az egészet langyosra hűteni és úgy rögtön rákenni a tésztára.Ezt az egészet lehűtjük a hűtőben .Ha teljesen kihűlt, 3 dl tejszínt felverek, és rákenem a krémre.Legalább 3 órát hűtöm,de másnap még finomabb.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hónapja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!