Finomságok Konyhája: Erdélyi raffaelló szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Erdélyi raffaelló szelet

Hozzávalók:
Sárga tészta:
5 tojás fehérje
15dkg cukor
20dkg kókuszreszelék
2 evk. rétes liszt
fel csomag sütőpor
fél citrom leve

Barna tészta:
5 tojás fehérje
15 dkg cukor
15 dkg darált dió
3 evk. kakaópór
2 evk. rétes liszt
fél csomag sütőpor

Krém:
10 tojás sárgája
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg cukor
1 vaníliás pudingpor
3 dl tej
1 margarin
Elkészítés:
Az 5 tojás fehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verem.15dkg kókuszt elkeverek 2 evk. rétes lisztel és fél csomag sütőporral,majd beleforgatom a habba,és bele facsarom fél citrom levét is.A tésztát előmelegített sütőben 180 fokon kb 15 perc alatt megsütöm.A barna tésztához 5 tojás fehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verek.15dkg darált diót összekeverek 3 evk.keserű kakaóporral, 2 evk.rétes lisztel ,fél csomag sütőporral majd a habba forgatom.A sárga tésztához hasonlóan sütöm meg.A krémhez 10 tojás sárgáját kikeverek 1 vaníliás cukorral és 20 dkg cukorral.Hozzá adok 1 csomag főzéssel készítendő vaníliás pudingport meg 3 dl tejet,és sűrűre főzöm.A tűzről levéve egy kicsit hűlni hagyom,majd apránként belekeverek 25 dkg margarint.Végül a sárga tésztát megkenem a krém 3/4 részével,majd befedem a barna tésztával, és elsimítom rajta a maradék krémet, és kókusszal megszórom.

Látta 1369 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szanto hajnalka üzente 12 éve

Nagyon jol nezz ki ez a suti!!!!

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Ha kókuszos csakis finom lehet

Válasz

Szepesi Ági üzente 12 éve

Köszönöm!! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szép az erdélyi raffaellód Ágikám.Még nem találkoztam vele.
Gratulálok,ügyes vagy!
Köszönöm szépen.
Puszi:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon finom és mutatós sütemény, ügyes vagy Ági! Vittem is a receptet!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 1 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu