Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
15 dkg cukor
1 tojás
2 evk.méz
5 dkg margarin
4 kanál tej
50 dkg liszt
1 csapott evk.szódabikarbóna
egy kicsi tej az összegyúráshoz
Krém:
20 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
4 dl tej
4 evk. búzadara
5 dkg cukor
10 dkg kókusz
lekvár az összeragasztáshoz
csoki a tetejére
Elkészítés:
A cukrot a tojással habosra keverjük, majd adunk hozzá 2 kanál mézet, 5 dkg margarint, és a 4 kanál langyos tejjel tovább keverjük, majd beletesszük a lisztet és a szódabikarbónát,és annyi tejet, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk.Közepes méretű tepsi hátán, 4 lapot sütünk.A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot simára keverjük.A tejben felfőzzük a búzadarát a cukorral,és ha kihűlt, összekeverjük a vajkrémmel, majd belekeverjük a kókuszreszeléket is.Összeállítás:2-2 lapot lekvárral összeragasztunk, közepére pedig a kókuszkrém kerül.Tetejére csokit olvasztunk, másnap szeleteljük. Nagyon finom!
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejszínes alma leves, fokhagymás sült ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Szia drága Hajnikám Köszönöm szépen a kedves hozzászólást...
szanto hajnalka írta 3 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Nagyon jol nezz ki a levesed! biztos nagyon finom lehet!...
Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 3 hete új képet töltött fel:
Garáz József 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!