Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
tészta
2 tojás
2 evőkanál kakaó
2 evőkanál méz
5 dkg margarin
20 dkg porcukor
40 dkg liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
# Krém
3 tejszín ízű pudingpor
3 dl tejföl
1 evőkanál liszt
7 dl tej
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
Elkészítés:
A tojást, kakaót, mézet, margarint és a porcukrot gőz fölött felfőzzük. Ha langyosra hűlt, belekeverjük a liszttel elkevert szódabikarbónát, jól összedolgozzuk, majd 2 lapot sütünk belőle. A margarint kikeverjük a porcukorral. A pudingport összekeverjük a liszttel, a tejföllel, és a tejjel, majd sűrűre főzzük. Állandó keverés mellet kihűtjük, majd összekeverjük a margarinos krémmel. Az alsó lapra rákenjük a krémet, befedjük a másik lappal, tetejére csokimázat készítünk. Másnap szeleteljük.
|
|
Garáz József 4 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Pulykanyak leves daragaluskával és sok ...
burger eva írta 1 napja a(z) A mai Töltöttkáposztám képhez:
Jól néz ki. Friss vagy savanyított káposztából készült ?
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombaleves képhez:
Marcsikám nagyon örülök, hogy jöttél!!! Sajnálom, hogy...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Kolbászos szalonnás lecsó nokedlival képhez:
Köszönöm szépen Anna Kedves
Domján Mária írta 1 napja a(z) Almás -mákos-diós kevert tészta képhez:
Köszönöm Drága Barátném.. A rendszer nem mindig enged ...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Gombaleves képhez:
Nagyon szeretem és nagyon nagyon jól néz ki .Jó hogy ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcs leves- almából, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!