Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
 Orosz csirkeleves
Orosz csirkeleves
A recepthez szükséges: 1
 kisebb zacskó csirkeaprólék, 25 deka vegyes leveszöldség, 1 kis fej 
vöröshagyma, 1 cékla, 10 deka savanyú káposzta, 1 közepes burgonya, 1 
deci tejföl, 1 csapott evőkanál paradicsompüré, 1 csokor 
petrezselyemzöld és ízlés szerint só, törött fekete bors.
A 
csirkeaprólékot tisztítás után darabold fel, majd 1,5 liter sós vízben 
főzd félpuhára. Közben a zöldségféléket tisztítsd meg, vágd apró 
darabokra, a burgonyát és a vöröshagymát hámozás után vagdald kis 
kockákra. Ha a csirkehús félig megfőtt, az összes zöldséget (a savanyú 
káposzta kivételével) tedd hozzá, és főzd tovább. Ha a hozzávalók 
megpuhultak, dobd bele az apróra metélt savanyú káposztát. 5 perc 
forralás után ízesítsd a paradicsompürével, a törött borssal és a 
finomra vágott petrezselyemzölddel, majd öntsd hozzá a tejfölt, végül 
forrald jól össze az egészet.
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Savanyú káposzta almával
Savanyú káposztáról,amit tudni kell!