Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Orosz csirkeleves
A recepthez szükséges: 1
kisebb zacskó csirkeaprólék, 25 deka vegyes leveszöldség, 1 kis fej
vöröshagyma, 1 cékla, 10 deka savanyú káposzta, 1 közepes burgonya, 1
deci tejföl, 1 csapott evőkanál paradicsompüré, 1 csokor
petrezselyemzöld és ízlés szerint só, törött fekete bors.
A
csirkeaprólékot tisztítás után darabold fel, majd 1,5 liter sós vízben
főzd félpuhára. Közben a zöldségféléket tisztítsd meg, vágd apró
darabokra, a burgonyát és a vöröshagymát hámozás után vagdald kis
kockákra. Ha a csirkehús félig megfőtt, az összes zöldséget (a savanyú
káposzta kivételével) tedd hozzá, és főzd tovább. Ha a hozzávalók
megpuhultak, dobd bele az apróra metélt savanyú káposztát. 5 perc
forralás után ízesítsd a paradicsompürével, a törött borssal és a
finomra vágott petrezselyemzölddel, majd öntsd hozzá a tejfölt, végül
forrald jól össze az egészet.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Savanyú káposzta almával
Savanyú káposztáról,amit tudni kell!