Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
 
hozzávalók 2 főre
    1 kg csirkecomb (ízlés szerint: felső, alsó, vagy egész)
    2 gerezd fokhagyma
    1,5 dl tejszín
    2-3 db chili paprika
    1 ek tejföl (elhagyható)
    1 dl tej
    1 tk méz
    10 dkg sajt
    1-2 szelet bacon
    só, bors
elkészítés
    A combokat kb. 1 órával sütés előtt bepácoljuk sós-fokhagymás 
olívaolajban. (Ha a csirkecombokat megspékeljük fokhagymával, úgy még 
finomabb lesz.)
    A  tejszínt összekeverjük a tejföllel, a tejjel, a mézzel, az apróra vágott chili paprikával, pici sóval és borssal.
    Kiolajozott tepsibe vagy tűzálló edénybe tesszük a csirkecombokat, majd ráöntjük a tejszínes mártást.
    Lereszeljük a sajtot, és a bacont felszeleteljük kisebb darabokra, majd ezeket összekeverve rászórjuk a combokra.
    Előmelegített sütőben, alufóliával letakarva sütjük, kb.180 fokon 1 
órát, majd az alufóliát levéve még nagyjából 15 percig nagyobb lángon 
(kb. 220 fokon).
    Ha a teteje gyönyörű aranybarna: Jó étvágyat! :)
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
bécsi rakott burgonya
Csirkemell tárkonyosan ananászmártással