Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
hozzávalók 2 főre
1 kg csirkecomb (ízlés szerint: felső, alsó, vagy egész)
2 gerezd fokhagyma
1,5 dl tejszín
2-3 db chili paprika
1 ek tejföl (elhagyható)
1 dl tej
1 tk méz
10 dkg sajt
1-2 szelet bacon
só, bors
elkészítés
A combokat kb. 1 órával sütés előtt bepácoljuk sós-fokhagymás
olívaolajban. (Ha a csirkecombokat megspékeljük fokhagymával, úgy még
finomabb lesz.)
A tejszínt összekeverjük a tejföllel, a tejjel, a mézzel, az apróra vágott chili paprikával, pici sóval és borssal.
Kiolajozott tepsibe vagy tűzálló edénybe tesszük a csirkecombokat, majd ráöntjük a tejszínes mártást.
Lereszeljük a sajtot, és a bacont felszeleteljük kisebb darabokra, majd ezeket összekeverve rászórjuk a combokra.
Előmelegített sütőben, alufóliával letakarva sütjük, kb.180 fokon 1
órát, majd az alufóliát levéve még nagyjából 15 percig nagyobb lángon
(kb. 220 fokon).
Ha a teteje gyönyörű aranybarna: Jó étvágyat! :)
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
bécsi rakott burgonya
Csirkemell tárkonyosan ananászmártással