Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
40 dkg gomba
60 dkg burgonya
50 dkg vegyes leveszöldség
2 dl tejföl
1 nagy fej vöröshagyma
5 dkg füstölt szalonna
1 evőkanál olaj
1 evőkanál piros fűszerpaprika
1 teáskanál liszt
1 teáskanál őrölt bors
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk és fazékba tesszük. Az olajat ráöntve, a zsírját kiolvasztjuk.
Rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, és kevergetve üvegesre pirítjuk.
A tűzről lehúzva gyorsan belekeverjük a pirospaprikát és ráöntünk 2 evőkanál vizet. Visszatesszük a tűzre.
Felforraljuk, ezután beletesszük a megtisztított és szeletekre vágott gombát.
Kissé megsózzuk, megborsozzuk és fedő alatt félpuhára pároljuk.
Ezt követően hozzáadjuk a megtisztított és felkarikázott zöldséget, valamint a meghámozott és felkockázott burgonyát.
Ráöntünk 1,5 l vizet, és felforraljuk.
A főzési idő végén a tejfölben simára keverjük a lisztet (habarjuk) ráöntjük a forrásban lévő ételre.
Kevergetve ismét felforraljuk, 5 percig főzzük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 3 napja a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Puha kürtőskalács tepsiben
Hattyú
Gomba vadasan
Lekváros kosárkák