Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
40 dkg gomba
60 dkg burgonya
50 dkg vegyes leveszöldség
2 dl tejföl
1 nagy fej vöröshagyma
5 dkg füstölt szalonna
1 evőkanál olaj
1 evőkanál piros fűszerpaprika
1 teáskanál liszt
1 teáskanál őrölt bors
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk és fazékba tesszük. Az olajat ráöntve, a zsírját kiolvasztjuk.
Rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, és kevergetve üvegesre pirítjuk.
A tűzről lehúzva gyorsan belekeverjük a pirospaprikát és ráöntünk 2 evőkanál vizet. Visszatesszük a tűzre.
Felforraljuk, ezután beletesszük a megtisztított és szeletekre vágott gombát.
Kissé megsózzuk, megborsozzuk és fedő alatt félpuhára pároljuk.
Ezt követően hozzáadjuk a megtisztított és felkarikázott zöldséget, valamint a meghámozott és felkockázott burgonyát.
Ráöntünk 1,5 l vizet, és felforraljuk.
A főzési idő végén a tejfölben simára keverjük a lisztet (habarjuk) ráöntjük a forrásban lévő ételre.
Kevergetve ismét felforraljuk, 5 percig főzzük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Finomfőzelék, pulykamell pörkölt. ...
burger eva 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Puha kürtőskalács tepsiben
Hattyú
Gomba vadasan
Lekváros kosárkák