Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A ribizli rendkívül gazdag C-vitamin forrás, és savanykás íze üdítően hat a meleg napokon.
A recept hozzávalói:Tisztítsuk és mossuk meg a ribizlit. 25g Canderel édesítőport keverjük habosra a vajjal, adjunk hozzá 2 egész tojást, 2 tojásnak csak a sárgáját és öntsük hozzá a tejet. Apránként adjuk hozzá az átszitált és sütőporral összekevert lisztetés az egész masszába reszeljük bele 1 citrom héját. Kivajazott, sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe egyenletesen oszlassuk el a tésztát és nyomkodjuk bele a ribizliszemeket. Előmelegített sütőben 25-30 percig süssük 180ºC fokon. Közben a megmaradt tojásfehérjéket verjük kemény habbá a maradék édesítőporral. Amikor a tészta átsült, az édes tojásfehérje masszát kenjük a tetejére és még 15 percre tegyük vissza a sütőbe. A kihűlt tésztát vágjuk kockákra.
Összes szénhidrát-tartalom: 170g
100g szénhidrát-tartalma: 24g
|
|
Kőszeghy Anna 3 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 3 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Feketeerdő torta