Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A közkedvelt feketeerdő torta diabetikus változatát ajánljuk bármilyen ünnepi alkalomra.
A recept hozzávalói:A tejcsokoládét lereszeljük. Sütőpapírral kibélelünk egy 26cm átmérőjű kapcsos tortaformát, a sütőt 180 fokra előmelegítjük (gázsütő kettes fokozat). A tojásokat és a pálinkát habosra keverjük. Folyamatosan keverve beledolgozzuk egymás után a lisztet, a 200g Haas Glukonont, a kakaót és a lereszelt csokoládét. A masszát a tortaformába öntjük és kb. 40 percig sütjük. Kivesszük a formából és hagyjuk kihűlni.
A meggyet kimagozzuk, lecsepegtetjük, félreteszünk 16 szép szemet a díszítéshez, a többit összekeverjük a lekvárral.
A tortát vízszintesen kettévágjuk, az alsó lapon egyenletesen szétkenjük a meggyes masszát. A tejszínt a 2ml Polisweet folyékony édesítővel kemény habbá verjük, a felét a meggyre simítjuk, majd ráborítjuk a felső tortalapot. A maradék tejszínt rákenjük a torta tetejére és az oldalára, majd a félretett meggyszemekkel és a lereszelt étcsokoládéval díszítjük.
Összes szénhidráttartalom: 558g
100g sütemény szénhidráttartalma: 36g
1 szelet szénhidráttartalma: kb. 35g
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Ribizlis kocka