Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
(curry basmati rizzsel)
Hozzávalók I. A mártáshoz
II. A hús:
Végy 6 darab csirkecombot, húzd le a bőrét, csontozd ki. A nagyobb darabokat vágd ketté, vagy akár 3 felé is. Fűszerezd sóval, borssal. Serpenyőben hevíts olajat, pirítsd át a csirkecombokat. Szedd ki a húst az olajból, tedd félre, készítsd el a mártást. A hagymát apró kockára aprítsd fel, pirítsd meg abban az olajban, amiben a húst elősütötted. Add hozzá a kockára vágott zöldségeket, pirítsd tovább. Fűszerezd sóval, borssal, chilipaprikával (ha egész paprikád van, aprítsd fel, ha fűszer, akkor mokkáskanálnyitól is prüszkölni fogsz, ha nem szereted a csípős ízt), zúzott fokhagymával. Öntsd fel a húsleveslével, rakd bele a curryport, főzd 3/4 puhára a zöldségeket. Húzd le a tűzről. Mixeld le az egészet botmixerrel. Rakd bele a leszűrt gyümölcskoktélt (lehet csak ananásszal is elkészíteni). Majd öntsd fel a tejszínnel. Az elősütött húsokat helyezd a mártásba, párold készre, kb. 15 perc alatt. Enyhén édeskés, csípős ízt kell elérned, ha nem elég édes, 1-2 mokkáskanálnyi cukorral ízesítsd utána. Köret: basmati rizs.
|
|
Garáz József 8 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Lucullusi csirkeszárny.
Csirkecomb gombában
Burgonyában sült csirke
Borjúvelővel töltött jércemell