Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Kb 4 személyre való sertés comb, tarja, karaj, valamelyik.
3-5 szem hagymaKi mennyire szereti hagymássan)
5-6 szem krumpli
15 dkg kenyérszalonna,vagy császárszalonna( ki mit szeret)
12-20dkg füstölt kolbász
( én semmit sem méretek, amennyi van annyit teszek bele)
Elkészítés:
A
hagymát felkarikázom, és vegetával beízesítem, Hagyom egy kicsit állni.
A krumplit megpucolom,felkarikázom és ezt is beízesítem, (vegeta, só)
a húst felszeletelem, kicsit megklofolom, és ízlés szerint kicsit ezt
is ízesítem, ez is áljon még a tobbi hozzávalót elkészíted.Óvatosan ne
hogy nagyon sós legyen a végén)
a kolbászt felkarikázom, a szalonnát kockákra vágom.
Na ha ez kész, ezután alufolia darabokat tépek le, akkorát amekkora
batyut akarok készíteni. az alufolia darabot kicsit megolajazom, és
elkezdem halmozni : 2-3 karika krumpli, rá a húst , utánna hagymát
teszek rá, kolbászt és a szalonnát. A tetejére 1 krumpli. Ezt a végén
becsomagolom. utánna egy újabb batyut készítek.Tepsire ráteszem, és
beteszem a sütőbe, Kb 20 percre. Közepesre. 20 perc után kiveszem ,
ÓVATOSAN megbontom a batyút, DE vigyázz, a gőzre. megnézem késsel a
krumplit, ha puha akkor vosszatolom minden de már megbontva atetejét,
és még 10 percig így sütöm.
És Kész!!! Jó étvágyat!
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tojásos sajtos galuska
Delicia
Román palacsinta