Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a receptet egy kerületi újságban találtam.
A kekszes alap hozzávalói:
25 dkg keksz, 7 dkg vaj
A krém hozzávalói:
25 dkg mascarpone, 30 dkg fehércsoki, 500 ml tejszín, 50 dkg feketeribizli, 1 zacskó zselatin
Az összeaprított kekszet az olvasztott vajjal összekeverjük, és egy 24 cm-es tortaforma alján elegyengetjük.
Ezután betesszük a hűtőbe.
A fehércsokoládét gőz felett felolvasztjuk és ha egy kicsit kihűlt, összekeverjük a mascarponéval. Közben a tejszínből kemény habot verünk és óvatosan hozzákeverjük a mascarponés krémhez, majd a kekszes alapra
kanalazzuk.
A tetejére szórjuk a feketeribizlit, és meglocsoljuk a zselatinnal, amit a használati utasítás szerint készítünk el.
Minimum egy éjszakát álljon a hűtőben fogyasztás előtt.
Másfajta gyümölccsel is elkészíthetjük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 21 órája új képet töltött fel:
Garáz József 21 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kétsajtos-tejszínes csirkemell
Indiáner
Gundel- palacsinta
Tejszínes-barackos szelet