Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés: A sütőt begyújtjuk, és teljes lángon 10 percig előmelegítjük. Közben elkészítjük a tölteléket: az almákat megmossuk, meghámozzuk és kicsumázzuk, majd az almareszelő legdurvább fokán lereszeljük. Azonnal összekeverjük a csak gyengén felvert tojással és a sárgabaracklekvárral. Megsózzuk (esetleg megcukrozzuk), és annyi piskóta- vagy zsemlemorzsát keverünk hozzá, hogy a töltelék kenhető legyen. Az óvatosan széthajtogatott megsült piskóta-rolád teljes felületét bekenjük az almás töltelékkel, majd szorosan összecsavarjuk. Alufóliába csomagoljuk, és sütőlemezre rakjuk. Az előmelegített forró sütőbe toljuk, és közepes lángon 10 percig sütjük. (A fóliaburok megakadályozza, hogy a tészta elégjen vagy kiszáradjon, viszont a töltelék megsül. ) A roládot a sütőből kivesszük, és a fóliában hagyjuk kihűlni, csak ezután csomagoljuk ki. Ujjnyi vastag szeletekre vágva tálaljuk.
|
|
Kőszeghy Anna 41 perce új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 43 perce a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Budapest szelet