Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gyümölccsel díszített citromos torta
Tészta:
4 tojás
16,5 dkg cukor
16,5 dkg liszt
7 evőkanál meleg víz
2 kávéskanál sütőpor
Tojások fehérjéből habot készítünk.
Tojások sárgáját a cukorral, vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztben elkevert sütőport.
24 cm-es formában 200 fokon megsütjük.
Krém:
1,2 l tej
4 csomag vaníliás puding
20-25 dkg cukor ( ízlésnek megfelelően )
25 dkg margarin
1 liter tejet felforralunk, majd elkeverjük benne a cukrot. 2 dl tejben a pudingport simára keverjük és felfőzzük a tejben. Kihűtjük, közben a margarint habosra keverjük.
A kihűlt, lebőrözött pudingot simára keverjük, majd hozzáadjuk a habosított margarint. Vaníliával ízesítjük.
A tésztát 3 részre vágjuk és megtöltjük a krémmel. Kívülről is bevonjuk, majd jól lehűtjük.
Ízlés szerint díszítjük.
Photo: Vaníliás torta gyümölcsökkel Tészta: 4 tojás 16,5 dkg cukor 16,5 dkg liszt 7 evőkanál meleg víz 2 kávéskanál sütőpor Tojások fehérjéből habot készítünk. Tojások sárgáját a cukorral, vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztben elkevert sütőport. 24 cm-es formában 200 fokon megsütjük. Krém: 1,2 l tej 4 csomag vaníliás puding 20-25 dkg cukor ( ízlésnek megfelelően ) 25 dkg margarin 1 liter tejet felforralunk, majd elkeverjük benne a cukrot. 2 dl tejben a pudingport simára keverjük és felfőzzük a tejben. Kihűtjük, közben a margarint habosra keverjük. A kihűlt, lebőrözött pudingot simára keverjük, majd hozzáadjuk a habosított margarint. Citrom héjával, levével ízlés szerint ízesítjük. A tésztát 3 részre vágjuk és megtöltjük a krémmel. Kívülről is bevonjuk, majd jól lehűtjük. Ízlés szerint díszítjük.
|
|
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 5 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 5 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 5 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 5 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 5 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
Domján Mária írta 5 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Józsikám ennek hogy lett ilyen csodálatos szine azt hittem ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Anna! Nagyon szépen köszönöm.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!