Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Frissen sült tarjából
Páclé:
2 dl tej
4 tojás
3 kanál liszt
1 kanál fűszerkeverék /pl.sertés fűszerkeverék/
Pirospaprika nagyon kevés kb.1 teáskanál
1 kanál mustár
1-2 gerezd fokhagyma /áttörve/
Fentieket összekeverjük, és kb.1 és fél kg tarja szeleteket beleforgatunk, amit előtte kicsit kikloffoltunk .Hűtőszekrénybe tesszük elkészítés előtti napon.
Sütés bő forró olajban történik, nagyon gyorsan megsül.A páclé bundaszerűen rásül, nagyon finom.
Bármilyen körettel fogyasztható.
Ma paradicsomos brushettával ettük.
Paradicsomos bruschetta
4 nagyobb paradicsom,
4-5 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál olívaolaj,
só, bors ízlés szerint,
friss bazsalikom.
A paradicsomot összevágjuk és összekeverjük a fokhagymával,olivaolajjal,sóval,borssal és a friss bazsalikommal.
A felszeletelt bagettet vagy egyéb kenyérszeleteket megpiritjuk és a paradicsomos összeállítást rátesszük.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!