Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 4 főre
Paprika tölteléke:
- 50 dkg darált csirkehús
- 1 tojás
- 3 ek rizs
- 1 fej vöröshagyma
- só
- bors
- 8 db 4 tv paprika
- 2 paradicsom
- 1 csokor kapor
- 1 csokor petrezsejem
- 4 babérlevél
Szószhoz:
- 3 doboz paradicsomlé (60 ml)
- 3 ek olaj
- 4 ek liszt
- 4 ek cukor
- só
- bors
Elkészítés
A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk. A darált húshoz adjuk a rizst, a hagymát, a tojást, apritot kaprot, sózzuk, borsozzuk, jól elkeverjük.
Paprikák magházát, szárát eltávolítjuk. A keletkezett üregbe töltjük a tölteléket. Ha van maradék töltelék, abból gombócokat készítünk.
A fedeles lábas aljára, elterítjük a felszeletelt paradicsomot majd a paprikákat. Hozzáadjuk a 4 babérleveleket és felöntyük vizzel.
Olajból, lisztből zsemleszínű rántást készítünk. Felöntjük paradicsomlével, sózzuk. Hozzáadjuk a 4 ek cukrot. Ha túl sűrűnek találjuk, egy kis vízzel higíthatjuk, és újra felforraljuk.
Amikor a paprika megfőttek, kiemeljük és a szoszba helyezzűk, jól összeforraljuk.
Legvégül az apróra vágott petrezselymet hozzáadjuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 órája a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 9 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!