Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 4 főre
- 8 kicsontozott csirke-felsőcomb
- 8 szeletke sajt
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
- 2 tojás
- 1 ek liszt
- 1 kk csombor
- 4 ek zsemlemorzsa
- 2 ek olaj
- só, bors
Kukoricalisztbe forgatot burgonya ( lerben sült )
- 6 db sütni való, apró szemű krumpli (alaposan lecsutakolva, negyedekre vágva)
- 1 kk fokhagymapor
- ½ kk rozmarin
- 1 ek édes vagy csipős fűszerpaprika-örlemeny
- 5 ek kukoricaliszt
- só, bors
- 3 ek olaj
Sajttal töltött kicsontozott csirke-felsőcomb
Elkészítés
A kicsontozott combokat megmossuk, papír kéztörlővel szárazra töröljük. Sózd, borsozd, tedd beléjük a apróra vágott zöldpetrezselymet, fokhagymát és sajtdarabokat ,úgy, hogy inkább a belsejük felé legyen belőle több, majd göngyöld fel őket, és mindegyiket tűzd át egy-egy hústűvel, hogy egyben maradjanak.
Ezután kezdheted a panírozást, először mártsd meg a combokat tojásban, amibe tegyél 1 ek lisztet, 1 kk csombortot, végül jöhet a zsemlemorzsa. 2 ek olajat teszűnk a csirkecombokra. Ezután nincs más hátra, mint kibélejünk egy nagy tepsit sütőpapírral és rátesszük a krumplit és sajttal töltött csirkecombokat. 220 fokos sütőben időnként átforgatva kívül ropogósra, belül puhára sütjük őket kb egy óra alatt.
Kukoricalisztbe forgatot burgonya ( lerben sült )
Elkészítés
A krumpli kivételével összekeverjük a hozzávalókat (fokhagymapor, rozmarin, fűszer-paprika, só, bors, olaj) , majd ráöntjük a krumplikra a katyvászt és jól összeforgatjuk.
Kukoricalisztbe forgatjuk a krumplit és azután sütőpapírral kibélelt tepsire rátesszük (a sajtal töltött csirkecomb mellé).
Savanyúságot tálalunk: Savanyú uborkát, savanyú paradicsomot, savanyított karfiolt.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!