Finomságok Konyhája: Sajttal töltött csirke-felsőcomb (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13009 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13009 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13009 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13009 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sajttal töltött csirke-felsőcomb

Hozzávalók 4 főre
- 8 kicsontozott csirke-felsőcomb
- 8 szeletke sajt
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
- 2 tojás
- 1 ek liszt
- 1 kk csombor
- 4 ek zsemlemorzsa
- 2 ek olaj
- só, bors

Kukoricalisztbe forgatot burgonya ( lerben sült )

- 6 db sütni való, apró szemű krumpli (alaposan lecsutakolva, negyedekre vágva)
- 1 kk fokhagymapor
- ½ kk rozmarin
- 1 ek édes vagy csipős fűszerpaprika-örlemeny
- 5 ek kukoricaliszt
- só, bors
- 3 ek olaj

Sajttal töltött kicsontozott csirke-felsőcomb

Elkészítés

A kicsontozott combokat megmossuk, papír kéztörlővel szárazra töröljük. Sózd, borsozd, tedd beléjük a apróra vágott zöldpetrezselymet, fokhagymát és sajtdarabokat ,úgy, hogy inkább a belsejük felé legyen belőle több, majd göngyöld fel őket, és mindegyiket tűzd át egy-egy hústűvel, hogy egyben maradjanak.
Ezután kezdheted a panírozást, először mártsd meg a combokat tojásban, amibe tegyél 1 ek lisztet, 1 kk csombortot, végül jöhet a zsemlemorzsa. 2 ek olajat teszűnk a csirkecombokra. Ezután nincs más hátra, mint kibélejünk egy nagy tepsit sütőpapírral és rátesszük a krumplit és sajttal töltött csirkecombokat. 220 fokos sütőben időnként átforgatva kívül ropogósra, belül puhára sütjük őket kb egy óra alatt.

Kukoricalisztbe forgatot burgonya ( lerben sült )

Elkészítés
A krumpli kivételével összekeverjük a hozzávalókat (fokhagymapor, rozmarin, fűszer-paprika, só, bors, olaj) , majd ráöntjük a krumplikra a katyvászt és jól összeforgatjuk.
Kukoricalisztbe forgatjuk a krumplit és azután sütőpapírral kibélelt tepsire rátesszük (a sajtal töltött csirkecomb mellé).

Savanyúságot tálalunk: Savanyú uborkát, savanyú paradicsomot, savanyított karfiolt.

Látta 47 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon finom ételt hoztál szép a tálalása is Köszönöm a fázisfótókat nagyon jók Üdv Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Hajnali palacsintáim képhez:

Hajnali_palacsintaim_2199101_3201_s

A mai napra 40 fokhoz közeli kánikulát jósoltak a ...

Kőszeghy Anna 14 órája új képet töltött fel:

Hajnali_palacsintaim_2199101_3201_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:

Cukkini_fozelek_kaprosan_2198903_5284_s

Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:

Most_sult_ki__tokosmakos_retes_szilvas_meggyes__retes_2151024_1762_s

Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:

Kokuszos_csokis__szuletesnapi_torta_2191432_3506_s

Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.

Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...

szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!

szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...

szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:

Cukkini_fozelek_kaprosan_2198903_5284_s

ohh de fincsi!Egessegetekre!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu