Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
5 tojás fehérje
4kanál cukor
15 deka darált dió
1 bio citrom reszelt héja
5 deka liszt
fél csg sütőpor
Krém hozzávalói
5 tojás sárgája
2csg vaniliás puding
5 deci tej
20 deka margarin
15 deka porcukor
A tetejére
2 deci tejszin
1 csg fixáló
5 deka porcukor
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá felverem
és hozzákeverem a darált diót lisztes sütőport citrom reszelt héját24x-22-es sütőpapirops tepsibe teszem és 180 fokon megsütöm
A krémhez a tojások sárgáját a pudinggal kikeverem és a szokásos eljárással felfőzöm
A margarinból és porcukorból krémet keverek
Amikor a pudingos krém kihűlt a kettőt összekeverem.,és a kihűt tésztára simítom
A tejszínhabot a porcukorral és fixálóval habbá verem és a krém tetejére tettem.Olvasztott csokoládéval diszítettem
Kókuszgolyó
Hozzávalók
Süteménymaradványok
2 kanál kakaópor
1 kanál barack lekvár
ízlés szerint rum
cukor ízlés szerint1-2 kanál
5 deka darált dió
5 deka vagdalt dió
5 deka étcsokoládé darabok
6-7 deka vaj
Minden sütemény maradék,vagy végek felhasználásával készítem.
A sütemény végeket összemorzsolom.Adok hozzá , kakaópor t barack lekvárt ízlés szerint rumot cukrot,Darált diót ,darabolt diót , darabolt csokoládét,margarint.Az egészet összegyúrjuk ízlésünk szerint., és kókuszreszelékbe forgatjuk., az én kókuszgolyóm így készül nagyon finom és bevált.
|
|
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 9 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!