Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka liszt
1 csg sütőpor
10 deka cukor
20 deka házi zsír
1 egész tojás
2 deci tejföl
Töltelék
1 kiló magozott meggy lehet cseresznye is
1csg vaníliás puding
4 kanál meggy lekvár
4 deci viz
ízlés szerint cukor
csipet fahéj
25 deka túró
2 kanál cukor
2 kanál tejföl
A tészta hozzávalóit összegyúrom és kb fél orát pihentetem addig elkészítem a tölteléket.
A meggyet ízlés szerinti cukorral fél deci vízzel puhára főzöm,
A pudingokat 4 deci vízzel kikeverem és a már puhára főtt meggyhez hozzáadom egy -két percig keverem hozzáadom a meggy lekvárt .
A tésztából két lapot nyújtok és az egyiket sütőpapiros tepsibe teszem .A főzött krémet kicsit kihűtöm és a lap felére rásimítom a másik felére a túrót és meggylekvárt csepegtetek rárásimítom.A másik lapot a krém tetejére teszem.
A túrót összekeverem a cukorral és tejföllel Mielőtt a lapra tenném zsemlemorzsával kicsit megszórom a lapot,
180 -190 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütöm
Amikor kihűlt szeletelem
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kapros-tejfölös cukkini főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Rántott pecsenyekacsa máj, ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos- virslis lecsó, pirított tarhonya.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!