Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
30 deka liszt
20 dk ráma margarin
10 dk porcukor
1 bió citrom reszelt héja
1csg sütőpor
2 tojás sárgája
Töltelék
50 deka félzsíros túró
25 deka kimagozott meggy
5 deka porcukor
reszelt citromhéj
2 kanál kristáj cukor
2 tojás fehérje
fél csg vaníliás puding
A tészta hozzávalóit összegyúrom és két lapot nyújtok belőle
A tepsit vékonyan kimargarinozom és liszttel meghintem
Az egyik lapot belehelyezem a tepsibe
elkészítem a tölteléket
A tojások fehérjét két kanál cukorral kemény habbá verem.a porcukorral citromhéjjal és a felvert habbal összekeveremmajd a végén hozzákeverem a pudingport
A túrókrémet rákentem a tepsiben lévő lapra erre rászórom a kimagozott megget a másik lapot kinyújtom és a töltelékre teszem A tetejét tojással lekenem és 180 fokon megsütöm kihűlt szeletelem és porcukorral lehintem
|
|
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Diós habos kocka képhez:
Marcsikám gratulálok ezekhez a szuper szép és finom ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!