Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4 egész tojás
30 deka porcukor
25 deka margarin
2 deci tejföl
30 deka liszt
1csg sütőpor
1csg citromos pudingpor
1csg puncs pudingpor
3 kanál holland kakaópor
A tetejére
10 deka csokoládé
5 deka margarin
fél deci olaj
A porcukrot a tojással habosra kikeverem majd lassan hozzáadom a kissé olvadt margarint és tovább habosítom.
Hozzáadok 2 deci tejfölt és a sütőporos lisztet.A bekevert tésztát háromfelé osztom, az egyikbe a citromos a másodikba a puncsos a harmadikhoz pedig a kakaóport keverem.Két őzgerinc formát kiolajoztam morzsával meghintettem Az aljára a sárgamassza felét a tetejére a csokis masszát teszem erre pedig a puncsos massza kerül
Mind a két formába így teszem a masszát
180 fokon megsütöm
Amikor megsült és kihűlt a tetejét csokoládéval bevonom
A csokoládét a margarint és az olajat gőz felett felolvasztom és a tésztát bevonom vele
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!