Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
2 egész tojás
2 deci tej
1 deci olaj
2 deci darált dió
2 deci liszt
fél csg sütőpor
2 deci cukor
A tészta tetejére
egy cukor nélküli szilvalekvár
A lekvárra
4 tojásfehérje
15 deka cukor
kiskanál fahéj
A tojásokat a cukorral és az olajjal keverőgéppel habosra kikeverem., majd hozzáadom a tejet belekeverem a sütőporos lisztet és a darált diót
24x-22-es sütőpapiros tepsibe 180 fokon sütöm
Amikor megsült még forrón rákenem a szilva lekvárt.A tojások fehérjét csipet sóval és a cukorral fahéjjal kemény fényes habbá verem és a szilvalekvárra egyenletesen rásimítom.
Visszateszem sz egészet a már lekapcsolt nem forró sütőbe és addig hagyom amíg a fehérje megszárad.Én tüskéztem a hab tetejét ezért mikor szeleteltem kicsit törött a hab , de az ízén nem változtatott.Egyszerű nagyon finom sütemény
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!