Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
70deka liszt
15deka cukor
3deka élesztő
1pohár tejföl kispohár
só 25deka margarin
2tojás sárgája
Töltelékhez
20deka dió vagy mák
10deka cukor
mazsola
fél deci tej
édes morzsa
citrom héj
A tészta alapanyagait összegyúrom.Az élesztőt nem kell keleszteni csak a tejfölbe elkeverni.A tésztából 3egyforma gombócot készítek. fél órát pihentetem .utána 25-20centis nagyságra kinyújtom és a tölteléket elsimítom rajta.,majd szépen szorosan feltekerem.Tojás sárgájával lekenem ha megszáradt akkor fehérjével kenem le..És csak száradás után mehet a sütőbe.180fokon aranysárgára sütöm.A teteje szép márványos lesz.
A töltelék anyagait összekeverem és meleg tejjel leöntöm.Egy kicsit hül és mehet a tésztába.
|
|
Garáz József írta 3 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Marcsi! Most a Nejemmel az orvost járogatjuk .Remélem ...
Garáz József írta 3 órája a(z) Tejfölös gombás szelet galuskával. {csírkemell} képhez:
Marcsi Köszönöm szépen. Tudod mostanság már ritkán ...
Domján Mária 3 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 3 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 3 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 3 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 3 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 3 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 órája a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Micsoda finomság Annám Igazán kreativ vagy .Csupa ...
Domján Mária írta 3 órája a(z) Tavaszi spárgás zöldségleves képhez:
Nagyon finom a levesed is és nagyon gusztusos
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!