Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
6 tojás
12 deka cukor
15 deka liszt
1csg sütőpor
6 kanál olaj
2 kanál víz
A töltelék
sárgabaracklekvár
A tésztához a tojásokat szét választom A sárgájához adom a víz felét a másik felét a fehérjéhez A sárgához még az olajat és a cukor egy negyedét adom és habosra kikeverem
A tojás fehérjét kemény habbá felverem hozzáadom a maradék cukrot és a két masszát összekeverem óvatosan, hogy a hab ne törjön össze, .Végül hozzáadom a sütőporos lisztet és sütőpapiros 24x22-es tepsibe 180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.amikor kisült és már nem meleg a tészta akkor három lapot vágok belőle és sárgabaracklekvárral megkenem.
A tetejét porcukorral megszórom, fügeszeletekkel díszítettem
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!