Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
20 deka étcsokoládé
4 tojás
csipet só
15 deka cukor
12 deka vaj
1 kanál holland kakaópor
2 darab összetört babapiskóta
sárgabaracklekvár
fél deci tejszín gőz felett felolvasztom
A tojásokat szétválasztom.
A fehérjét csipet sóval 1 kanál vízzel kemény habbá verem és adok hozzá 5 deka cukrot amivel még tovább keményítem
a csokoládét gőz felett felolvasztom
A vajat 5 deka cukorral habosra kikeverem,majd egyenként hozzáadom a tojások sárgáját.,az olvasztott de nem meleg csokoládét a kakaóport az apróra összetört darált babapiskótát. és végül a lisztet A tésztát egy 20 centis kapcsos kikent lisztezett tortaformába öntöm 170 fokos sütőben 30-35 percig sütöm
Amikor kihűlt kiveszem a formából majd két egyforma lapra vágom,megtöltöm a felmelegített baracklekvárral.a tetejére is egy kicsit rákenek és kb 2 hagyom száradni a tetejét
A tetejére
a tejszínt felforrósítom és beleolvasztok egy tábla csokoládét és a vajat felforrósítjuk és adok hozzá 3 kanál vizet a tűzről leveszem és ezzel a mázzal bevonom vele a kis tortámat .A közepébe mikor már köt a csokoládé teszek vagdalt csokoládét . Saját készítésű marcipán
levelecskékkel diszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Krumplis tészta ( fodros nagy kockával),...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejfölös zöldbab főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!