Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
15 deka puha vaj
10 deka porcukor
2-3 kanál holland kakaópor
4 tojás
fél csg sütőpor
15 deka liszt
10 deka ét csokoládé
a tésztára
3-4 kanál barack lekvár
Diós krém
30 deka darált dió
1 deci rum
15 deka porcukor
Csoki krém
20 deka margarin
20 deka porcukor
4 deci tej
1csg főzés nélküli csoki puding
Tetejére olvasztott csokoládé
A tésztához a vajat a porcukorral és tojások sárgájával habosra kikeverem
A tojások fehérjét kemény habbá verem
A kakaóport a sütőport a liszttel összekeverem Az étcsokit felolvasztom és
a sárga masszába keverem.
Hozzáadom a felvert habot és a lisztes keveréket.Sütőpapiros sütőlapon 180 fokon kb 25 percig sütöm A tepsi mérete24x22
A csoki krémhez A pudingot a tejjel gép segítségével krémesre kikeverem.
A margarint és a porcukrot szintén krémmé keverem .
Majd a pudingos krémet a vajassal összekeverem
A kisült és kihűlt tésztát lekvárral lekenem.
A diót a porcukorral és rummal összekeverem és a lekvárral megkent lapra egyenletesen rásimítom.
A diós rétegre teszem a már jól kidolgozott csokis krémet
gy félórát a hűtőbe teszem utána a megolvasztott csokoládé kerül
Valamikor évekkel ezelőtt a tv-ben láttam ezt a receptet és felvettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!