Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4 tojásból piskótalap24x22-es tepsiben
A barna lapokhoz
30 deka liszt
10 deka vaj
5 deka porcukor
1 kávés kanál szalalkáli
2 kanál holland kakaópor
2 deci tej
Krém hozzávalói
3 kanál liszt
fél liter tej
15 deka vaj
15 deka porcukor
A tetejére
20 deka porcukor
A csokis tészta hozzávalóit összegyúrom és két lapot sütök belőle
A krémhez a tejet a liszttel csomómentesre keverem és tűzhelyen állandó keverés mellett besürítem..Leveszem a tűzről kihűtöm
a vajból és porcukorból krémet készítek majd hozzákeverem a kihűlt pépet éa a tésztát megkenem
Alulra kerül a csokis lap erre teszem a fele krémet A krémre kerül a piskótalap erre a maradék krém és barna lap
Amikor megtöltöm a tetejét porcukor mázzal bevontam
A porcukorhoz adtam 2 evőkanál vizet és addig kevertem amíg szépen egyneművé vált a cukor és akkor a tészta tetejére simítottam.Hűtőbe tettem és másnap szeleteltem
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 5 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!