Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
50deka liszt
6deka margarin
15deka porcukor
2tojás
1teáskanál szódabikarbóna
4evőkanál olvasztott méz
1deci tejföl
Krémhez
6deci tej
1puncs puding
1vaníliás puding
1kanál liszt
25deka margarin
25deka porcukor
2kanál barack lekvár
Mázhoz
2tojás fehérje
2kanál rum
4kanál cukor
A tészta alapanyagait,összegyúrjuk.4lapot sütünk belőle.A tejet a pudinggal felfőzöm,külön a vaníliásat és külön a puncsosat.,kevés rummal.A vajat a porcukorral habosra keverjük,bele keverjük a pudingokba,és a lapokat megtöltjük a krémmel.Az alsó lapra a puncsosat kenem,a második lapra a lekvárt a .A Harmadik lapra a vanéliáskrémet kenem.a .tetejére gőz felett felverem a tojás fehérjét cukorral és rummal.Majd a tészta tetejére rákenem.A tészta puha ezért rögtön lehet szeletelni
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
burger eva 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!