Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A sárga tészta hozzávalói
4 tojás
18 deka cukor
14 deka liszt
fél csg sütőpor
10 deka olvasztott margarin
A barna tészta ugyanaz csak
2 kanál holland kakaópor
Krém hozzávalói
2csg vaníliás puding
10 deka margarin
7 deci tej
6 evőkanál cukor
sárgabarack lekvár
gyümőlcs a diszítéshez
A tészta készítése
A tojások fehérjét habbá verem majd hozzáadom a cukrot és kemény habbá verem
A tojások sárgáját egyenként hozzákeverem, óvatosan ,hogy a tészta netőrjön össze utána hozzáadom a sütőporos lisztet és végül a langyos olvasztott margarint.
A barna tésztát ugyanígy készítem csak hozzáadom a kakaóport
Sütőpapiros sütőlapra teszem és egyenként megsütöm
Amikor kisültek a lapok még melegen a sárga tésztát baracklekvárral megkenem és ráteszem a barna lapotű
A pudingot a szokásos módon felfőzöm és amikor kicsit már kihűlt hozzákeverem a margarint
A barna tészta tetejére rásimítom és tetszés szerinti gyümölccsel diszítem
|
|
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 16 órája új képet töltött fel:
Garáz József 16 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 16 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!