Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka liszt
20 deka porcukor
25 deka margarin
1 csg sütőpor
1 reszelt citrom héj
3-4 evő kanál tejföl
3 tojás sárgája
csipet só
Töltelék
1,5 kiló alma
1 deci víz
3 deka margarin
1 citrom leve
10 deka porcukor
3 tojás fehérje
1 csg vaníliás puding
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.Az 1/3 részét külön teszem a fagyasztóba, a 2/3.-át hűtőbe teszem , közben elkészítem a tölteléket
Az almákat meghámozom, és vékony szeletekre szelem, és közben a citrom levével locsolgatom,hogy ne barnuljon meg.Egy edénybe a vízzel és némi citromlével felteszem kicsit megpárolom,Nem főzöm széjjel.,Amikor már megpárolódott kihűtöm és összekeverem a pudinggal , a pudingot por formájában adom hozzá.A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem és a kihűlt almákkal összekeverem.A tészta nagyobbik részét kinyújtom sütőpapiros sütőlapra teszem.Az alma habot ráteszem és a maradék tésztát ráreszelem.180-200fokon szép halvány barnára megsütöm.Nagyon szuper finom sütemény.
|
|
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Kedvenc főzelékünk képhez:
Pulyka pörkölt volt a feltét! A főzelék alkotó részei:...
Kőszeghy Anna 14 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Finomfőzelék, pulykamell pörkölt. ...
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!