Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pisztáciás szelet
A tészta hozzávalói
3 kanál méz
2 kanál holland kakaó
2 tojás
15 deka porcukor
4 deka margarin
40 deka liszt 1 kis kanál szódapor
A krém
2 vaníliás ízű pudingpor
2 deci tejszín
fél doboz mascarpone
1 habfixáló
2 deka porcukor
4 deci tej
1 kanál cukor
10 deka sózatlan zöld pisztácia
A bevonáshoz
2 tábla tej csokoládé
A liszt és a szódapor kivételével a többi hozzávalót gőz felett összeolvasztom , Majd leveszem a tűzről és a lisztes szódaporral összedolgozom majd kinyújtom 3 egyforma lapot sütök
Sütőpapiros sütőlapon kisütöm
A krém elkészítése
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm .A tejszínt a fixálóval és a porcukorral felverem
Amikor a puding kihűlt a mascarponét a tejszínt a pudinghoz keverem és a lapokat elkezdem betölteni a krémet elkenem rászórom az össze aprított pisztácia 1/3-át
A következő lapot ráteszem és ismét krém és pisztácia mikor mind a két lapot megtöltöttem a harmadikat ráteszem és az összetöltött tésztát jól kifagyasztom a csokoládét felolvasztom és a szelekre vágott süteményeket beleforgatom a tetejére ismét pisztácia kerül.Tetszés szerint diszítem
|
|
Kőszeghy Anna írta 18 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 20 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!