Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
4 tojás
8 deka cukor
12 deka liszt
fél csg sütőpor
fél deci víz
fél deci étolaj
A krém hozzávalói
fél liter 20%-os tejföl
fél liter tejszín
1 zselatin lap
2 citrom leve
cukor ízlés szerint
2 csg málnaízű piskóta korong
A tetejére
marcipán szívecske
10 deka csokoládé
5 deka margarin
2 kanál étolaj
A tojásokat szétválasztom,a fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verem.A tojások sárgáját a liszt és sütőpor kivételével a többi hozzávalóval habosra kikeverem.A két masszát óvatosan összekeverem, hogy a hab ne essen össze.Hozzáadom a sütőporos lisztet,sütőpapiros sütőlapra rákenem 170 fokon megsütöm.Amikor kihűlt ketté vágtam.A tejfölt citrommal és cukorral összekevertem.A lapzselatint 2 kanál langyos vízben feloldottam és a tejfölhöz kevertem.Egy negyed órát hidegre tettem.A tejszínt keményre felvertem és a már kicsit megdermedt tejföllel összekevertem.Egy lapot megkentem erre a krémre kerültek a piskóta korongok még krémet tettem rá, a másik lapot rátettem és erre is is krém került.A csokoládét a margarinnal és olajjal gőz felett felolvasztottam és a tetejét feldíszítettem.Marcipán szívecskét tettem a tetejére
|
|
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!