Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
tészta hozzávalói
6 tojás
12 deka cukor
15 deka liszt
1csg sütőpor
6 kanál olaj
2 kanál víz
A krémhez
30 deka darált dió
20 deka cukor
2 deci tej
2 kanál étkezési keményítő
20 deka puha margarin
ízlés szerint rum
A tetejére
vágott dió
fehér és étcsokoládé
A tésztához a tojásokat szét választom A sárgájához adom a víz felét a másik felét a fehérjéhez A sárgához még az olajat és a cukor egy negyedét adom és habosra kikeverem
A tojás fehérjét kemény habbá felverem hozzáadom a maradék cukrot és a két masszát összekeverem óvatosan, hogy a hab ne törjön össze, .Végül hozzáadom a sütőporos lisztet és sütőpapiros 24x22-es tepsibe 180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Amíg sül elkészítem a krémet
A diót ,cukrot , rumot, keményítőt és a tejet összekeverem és kis gázon besűrítem Állandó keverés mellett vigyázva ,hogy le ne égjen
Amikor besűrűsödik leveszem és kihűtöm.Amikor már csak langyos hozzákeverem a margarint .
A kihűlt tésztalapot három egyenlő részre vágom és a főzött diós krémmel megtöltöm A tetejére is krémet kentem és darabolt dióval és kétféle csokival díszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 23 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!