Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
tészta hozzávalói
6 tojás
12 deka cukor
15 deka liszt
1csg sütőpor
6 kanál olaj
2 kanál víz
A krémhez
30 deka darált dió
20 deka cukor
2 deci tej
2 kanál étkezési keményítő
20 deka puha margarin
ízlés szerint rum
A tetejére
vágott dió
fehér és étcsokoládé
A tésztához a tojásokat szét választom A sárgájához adom a víz felét a másik felét a fehérjéhez A sárgához még az olajat és a cukor egy negyedét adom és habosra kikeverem
A tojás fehérjét kemény habbá felverem hozzáadom a maradék cukrot és a két masszát összekeverem óvatosan, hogy a hab ne törjön össze, .Végül hozzáadom a sütőporos lisztet és sütőpapiros 24x22-es tepsibe 180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Amíg sül elkészítem a krémet
A diót ,cukrot , rumot, keményítőt és a tejet összekeverem és kis gázon besűrítem Állandó keverés mellett vigyázva ,hogy le ne égjen
Amikor besűrűsödik leveszem és kihűtöm.Amikor már csak langyos hozzákeverem a margarint .
A kihűlt tésztalapot három egyenlő részre vágom és a főzött diós krémmel megtöltöm A tetejére is krémet kentem és darabolt dióval és kétféle csokival díszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!