Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
5tojás sárgája
10deka margarin
15deka cukor
fél csg sütőpor
15deka liszt
A tészta hozzávalóit a liszt kivételével habosra kikeverem, majd hozzáadom a sütőporos lisztet.31x23 cm -es sütőlapra teszem A tészta kicsit masszív lesz de kanállal vagy habkártyával ellehet kenni.ez a sütés által magasabb lesz. 170fokon megsütöm.Amikor megsült sárgabarack lekvárral megkenem a tészta tetejét.
Hab készítése
5tojás fehérje
20deka cukor
2kanállekvár
Pörkölt mandula a hab tetejére
A habot gőz felett a cukorral kemény habbá verem és közben hozzáadom a lekvárt is .Amikor a hab már jó kemény ráteszem a tészta tetejére, vagdalt pörkölt mandulát szórok a tetejére, vékony lekvár csíkokat húzok rá és a még meleg sütőbe teszem kicsit száradni.
|
|
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Rostonsült lazac, remulád mártással, ...
Domján Mária írta 23 órája a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Köszönöm szépen Anna Barátném .Puszillak és ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám gratulálok ehhez az álomszép szülinapi tortádhoz! ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Marcsi! Mindenkinek átadva. Köszönjük szépen. ,
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Boldog Születésnapot Nellike . Katikám gratulálok a kedves ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Anna! Nellike nevében is köszönöm szépen. Vigyázz ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Rántott karfiol. képhez:
Anna!Köszönöm szépen most {minden rendben van} ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Gratulálok Nellikének szülinapjára! Sok vidámságot ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!