Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
40 deka liszt
15 deka porcukor
15 dekamargarin
1 egész tojás
1,5 deci tejföl
fél csg sütőpor
Krém hozzávalói
5 deci tej
másfél csg vaníliás pudingpor
2 narancs leve
25 deka margarin
20 deka porcukor
3-4 kanál narancs lekvár
A tetejére
1 tojás fehérje
20 deka porcukor
1 narancs leve
és fehér csokiból mikulás
cukrozott narancshéj
3 deci tejszín
1 fixáló
4 deka porcukor
A tészta hozzávalóit összegyúrom és 4 egyenlő részre osztom ebből 4 lapot sütök Az elsőt kinyújtom és narancslekvárral megkenem a másik lapot szintén kinyújtom és a lekváros lapra ráteszem
A tepsit margarinnal kikentem leliszteztem és a lapokat bele tettem 180 fokon 10-15 perc alatt megsült.A másik két lapot már egyesével sütöttem ki
A töltés a következő képen történik.
Az egyik üres lapot alulra teszem A pudingot a szokásos módon elkészítem adok hozzá egy kis narancs levet is, majd kihűtöm
A margarint a porcukorral krémé kikeverem és az egészet a főzött krémmel összekeverem
A tejszínt kemény habbá verem
Az alsó lapra a krém felét rákentem erre jött a kétlapos narancslekváros sült lapok erre ismét a maradék narancsos krém és a felvert tejszínhab
A tetejére tettem az üres lapot Erre került a porcukros tojásfehérjével jól kikevert habos narancsos krém majd a cukrozott narancshéj és a fehér csokiból készült mikulásfejek
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!