Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
50 deka liszt
1tk só
10 deka margarin
2,5 deci tej
8 deka cukor
3 deka élesztő
2 tojás sárgája
A töltelékhez
15 deka darált dió
1 bio citrom reszelt héja
5-6 deka cukor
A sodóhoz
5 deci tej
1csg vaníliás puding
5deka cukor
A tésztához az élesztőből kevés cukorral fele tejjel kovászt készítek vagyis felfuttatom az élesztőt és a többi hozzávalóval gép segítségével kidolgozom a tésztát. Majd duplájára kelesztem.Amikor megkelt lisztezett deszkára kiöntöm és vékonyra kinyújtom
Kis pogácsa szaggatóval kis karikákat szúrok
Egy muffin sütőt olajjal kikenem és a tésztakarikákat olajjal lekenve a formába teszem , mint a rózsaszirmokat közben minden sziromra a dióval cukorral citrommal összekevert diót rászórom..kb 6-7 karikát teszek a formába végül a tetejére is diót szórok előtte beolajozom a tészta tetejét
180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütöm
Könnyedén kiszedem a formából és a vanília sodóval tálalom.
A sodót a szokásos módon készítem mint a puding
|
|
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Lazac brokkolis krumplipürével képhez:
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk szeretettel. Horváth ...
Kőszeghy Anna 17 órája új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!