Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4 tojásos csokis piskótalap
Krém készítése
1 csg tejszín ízű pudingpor
3 deci tej
3 kanál cukor
2 deci meggylé
3 deci tejszín
4 deka porcukor
1 habfixáló
1 kis doboz mascarpone
1 tábla fehér csokoládé
20 deka édes háztartási keksz
A kisült tésztát két egyenlő részre vágom.
A tej 2/3 ához hozzáadom a cukrot a meggylét a többi tejjel a pudingot kikeverem csomómentesre amikor a meggyleves tej forr akkor hozzáadom a csomómentes pudingot és besűrítem
Amikor már sűrű akkor leveszem a tűzről és kihűtöm.
Amíg hűl a tejszínt kemény habbá verem a porcukorral és a fixálóval.
Amikor kihűlt a puding gép segítségével hozzákeverem a mascarponét és szép simára kikeverem
Az egyik lapra a krém felét ráteszem és a kekszeket egymás mellé kirakom .Erre ismét a maradék krém kerül a krémre a tejszínhab felét teszem és jöhet a másik csokis lap.A csokis lapra rákentem a maradék tejszín habot a tetejére olvasztott fehér csokoládét tettem és reszeltem is egy kevés fehér csokoládét
A süteményt hűtőbe tettem és csak másnap szeleteltem
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 órája itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Paradcsomszósz húsgombóccal. képhez:
József örülök, hogy jöttél! Finomakat hoztál!
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Vegyes gyümölcsleves. képhez:
Finom!-szeretem! Nálunk tegnap volt almaleves.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Rakottkelkáposzta. képhez:
Hmm!-de finomat főztetek József! Annyira szeretem, hogy...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!