Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
4 tojás
8 deka cukor
12 deka liszt
fél csg sütőpor
fél deci víz
fél deci étolaj
A krém hozzávalói
5 deci 20%-os tejföl
5 deci tejszín
1 zselatin lap
2 citrom leve
cukor ízlés szerint
20 deka háztartási keksz
A tetejére
marcipán szívecske
10 deka csokoládé
5 deka margarin
2 kanál étolaj
A tojásokat szétválasztom,a fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verem.A tojások sárgáját a liszt és sütőpor kivételével a többi hozzávalóval habosra kikeverem.A két masszát óvatosan összekeverem, hogy a hab ne essen össze.Hozzáadom a sütőporos lisztet,sütőpapiros sütőlapra rákenem 170 fokon megsütöm.Amikor kihűlt ketté vágtam.A tejfölt citrommal és cukorral összekevertem.A lapzselatint 2 kanál langyos vízben feloldottam és a tejfölhöz kevertem.Egy negyed órát hidegre tettem.A tejszínt keményre felvertem és a már kicsit megdermedt tejföllel összekevertem.Egy kicsit kentem a lapra erre a krémre került a keksz majd a kekszre olvasztott csokoládét folyattam. egy kicsit dermedt a csokoládé még tettem a keksz tetejére krémet ráhelyeztem a másik lapot erre is krém került.A csokoládét a margarinnal és olajjal gőz felett felolvasztottam és a tetejét feldíszítettem.Marcipán szívecskét tettem a tetejére
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 5 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!