Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
5 tojás
5 deka sima liszt
6 deka rétesliszt
2 kanál holland kakaópor
5 deka darált mandula
15 deka cukor
1 deci olaj
4 kanál liszt
1csg sütőpor
A krém hozzávalói
1 liter tej
2 és fél csg puncs pudingpor
3 kanál cukor
rum ízlés szerint
A zezejére 10 deka étcsoki
3 kanál étolaj
pirított mandulaforgács
ATojásokat szétválasztom a sárgáját fele cukorral vízzel és olajjal valamint a kakaóval habosra kikeverem
A tojásfehérjét a maradék cukorral habbá verem.
A sárga masszát és a habot óvatosan összekeverem majd hozzáadom az összekevert sütőporos liszteket és a darált mandulát
34x32-es sütőpapiros tepsiben 170 fokon tűzpróbáig sütöttem
Amiíg a tészta sült elkészítem a krémet
A tejet a cukorral felforralom a pudingot egy kevés tejjel csomómentesre keverem és amikor a tej felforrt a rumos pudingot besürítem, és akisült tésztára amit két lapba vágtam rásimítom ráteszem a másik lapot is és így hűtöm ki
Amikor a tésztánk már kihűlt
A csokit gőz felett olajjal felolvasztom és a tészta tetejére kenem Megszórom piritott mandulaforgáccsal
|
|
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 4 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 4 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!