Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
5 tojás
5 deka sima liszt
6 deka rétesliszt
2 kanál holland kakaópor
5 deka darált mandula
15 deka cukor
1 deci olaj
4 kanál liszt
1csg sütőpor
A krém hozzávalói
1 liter tej
2 és fél csg puncs pudingpor
3 kanál cukor
rum ízlés szerint
A zezejére 10 deka étcsoki
3 kanál étolaj
pirított mandulaforgács
ATojásokat szétválasztom a sárgáját fele cukorral vízzel és olajjal valamint a kakaóval habosra kikeverem
A tojásfehérjét a maradék cukorral habbá verem.
A sárga masszát és a habot óvatosan összekeverem majd hozzáadom az összekevert sütőporos liszteket és a darált mandulát
34x32-es sütőpapiros tepsiben 170 fokon tűzpróbáig sütöttem
Amiíg a tészta sült elkészítem a krémet
A tejet a cukorral felforralom a pudingot egy kevés tejjel csomómentesre keverem és amikor a tej felforrt a rumos pudingot besürítem, és akisült tésztára amit két lapba vágtam rásimítom ráteszem a másik lapot is és így hűtöm ki
Amikor a tésztánk már kihűlt
A csokit gőz felett olajjal felolvasztom és a tészta tetejére kenem Megszórom piritott mandulaforgáccsal
|
|
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 11 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!