Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4deci tej
10deka cukor
5deka margarin
4tojás
4zsemle
25deka alma
1deka őrölt fahéj
10deka darált dió
barack lekvár
A tejből kevés cukorból a margarin feléből a tojások sárgájából öntetet készítek A zsemléket szeletekre vágom.Egy edényt a maradék margarinnal kikenem.A zsemle szeleteket az öntetbe mártom és az edény aljára teszem.Az almát vékony karikákra szelem és fahéjjal a saját levében megdinctelem amíg a levét el nem föli.Ekkor a zsemleszeletekre teszem az almákat A darált diót fahéjjal és cukorral izésítem és az almára szórom.A maradék zsemle szeleteket az öntetbe mártom és a dió tetejére teszem.Előmelegített sütőbe25-30percig sütöm.A tojások fehérjét cukorral és lekvárral gőz felett keményre verem és a megsült tésztára teszem.A hab tetejét dióval és almával díszítettem .Vissza tettem pár percre a sütőbe ,hogy kis színe legyen
|
|
Garáz József írta 14 órája a(z) Tyúkhúsleves. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Csak annyi volt vele a probléma...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Tyúkhúsleves. képhez:
József gyönyörű lett a levesetek, és még milyen finom lehetett!...
Garáz József 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Palóc leves, almás palacsinta fahéjas ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, diós metélt ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kapros-tejfölös cukkíni főzelék, fűszeres ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Csakazértis lettünk 52 évesek! képhez:
Kedves József! Köszönjük a kedves köszöntés, és a jól...
Garáz József írta 5 napja a(z) Csakazértis lettünk 52 évesek! képhez:
További sok boldogságot és szép nyugodt életet nektek.
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!