Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4deci tej
10deka cukor
5deka margarin
4tojás
4zsemle
25deka alma
alma lekvár
őrölt fahéj
10deka darált dió
barack lekvár
A tejből tojás sárgájából cukorból a margarin feléből,öntetet készítek.A zsemléket vékony szeletekre vágom.Egy tepsit margarinnal kikenem ,és az öntetbe a zsemleszeleteket beleforgatom,és a tepsi aljára teszem Az almát vékony karikára vágom fahéjjal kicsit megdinctelem amíg a levét el nem föli.Ekkor rárakom a zsemle szeletekre. az alma lekvárt a párolt almát darált diót szórok amibe tettem egy kevés fahéjat és cukrot.Ennek a tetejére jön a maradék zsemleszeletek amit az öntetbe forgattam.Előmelegített sütőbe 25-30percig sütöm A tojások fehérjét gőz felett cukorral és barack lekvárral kemény habbá vertem Amikor a sütőből kiveszem rásimítom a habot a tetejére és barack lekvárral berácsoztam
|
|
Kőszeghy Anna írta 22 perce a(z) Rántott karaj gombás rizzsel képhez:
Rántott karaj gombás rizzsel töröl Ez a tál volt a mai...
Kőszeghy Anna 31 perce új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárga leves, fokhagymás tejbe áztatott karaj...
Garáz József írta 1 napja a(z) Rakott brokkoli. képhez:
Anna Köszönöm kérdésed ! Igen jól vagyok . A Vizsgálatok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Rakott brokkoli. képhez:
József nagyon étvágygerjesztő ételt hoztál, ez is nagy ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mikszáth kedvence képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Van aki (én is) ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mikszáth kedvence képhez:
Sokszor készítek ilyen finom levest, nálunk mindketten...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!