Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka liszt
25 deka margarin
15 deka nádcukor
5 tojás sárgája
1csg sütőpor
1 bio citrom reszelt héja
fél deci tej
a barna tésztához 2-3 kanál holland kakaópor
A lapok közé
4-5 kanál házi sárgabarack lekvár
A tészta tetejére
5 tojás fehérje
20 deka nádcukor
20 deka darált dió
citrom héja
A tészta hozzávalóit finom nyújtható tésztává összegyúrom, majd kétfelé veszem az egyik tésztához hozzáadom a kakaóport Így lesz egy sárga és egy barna tésztám
Egy tepsibe sütőpapírt teszek a csokis lapot kinyújtom és a sütőpapiros tepsi aljára teszem.Megkenem lekvárral.
Kinyújtom a világos lapot és ráhelyezem majd ezt a lapot is lekenem sárgabarack lekvárral
A tojás fehérjét kemény habbá verem a cukorral és a végén hozzákeverem a darált diót
A diós masszát a lekváros lapra rákenem egyenletesen elsimítom és 160-170 fokos sütőben megsütöm kb 30 perc alatt.Amikor kisült kihűtöm és szeletelem.Egyszerű nagyon finom sütemény
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!