Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
20 deka liszt
2 deci víz
csipet só
csipet cukor
20 deka liszt
4 egész tojás
20 deka margarin
A vaníliás krémhez
3 kanál liszt
2 tojás sárgája
3 deci víz
vaníliás cukor
1 deci tejszín
A csokis krémhez
15 deka olvasztott ét csokoládé
1 deci tejszín
A karamellhez
20 deka cukor
A tésztához a vizet a margarinnal sóval cukorral felforralom-.Amikor forr hozzáadom a lisztet.és addig keverem amíg az edény oldaláról le nem válik.Ekkor leveszem a tűzről és egyenként hozzáadjuk a tojásokat amíg szépen kidolgozott tésztát kapunk.Sütőpapiros tepsibe habzsákkal apró kis rózsákat teszek.180-190 fokos sütőben szép aranysárgára sütöm
Közben elkészítem a krémeket
A vizet egy edénybe felteszem .A sárgájákat a liszttel és vaníliával és egy kis vizel simára kikeverem..Amikor forr a víz belekeverem a tojásos keveréket .Ami be sűrűsödik Ekkor le veszem a tűzről és lehűtöm.Felverem a tejszínt és amikor kihűlt a vaníliás krém adok hozzá egy-két kanál habot.
A csokoládét gőz felett felolvasztom amikor felolvadt tejszínnel be sűrítem.
A már kisült fánkocskáknak az aljára kis lukat vágok és a krémeket habzsákkal ide töltöm bele.
Amikor kész vagyok .A por , vagy kristálycukrot felolvasztom A felolvadt cukorral a megtöltött fánkokat összeragasztom.És a végén cukorszálakkal díszítem.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!