Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
20 deka liszt
2 deci víz
csipet só
csipet cukor
20 deka liszt
4 egész tojás
20 deka margarin
A vaníliás krémhez
3 kanál liszt
2 tojás sárgája
3 deci víz
vaníliás cukor
1 deci tejszín
A csokis krémhez
15 deka olvasztott ét csokoládé
1 deci tejszín
A karamellhez
20 deka cukor
A tésztához a vizet a margarinnal sóval cukorral felforralom-.Amikor forr hozzáadom a lisztet.és addig keverem amíg az edény oldaláról le nem válik.Ekkor leveszem a tűzről és egyenként hozzáadjuk a tojásokat amíg szépen kidolgozott tésztát kapunk.Sütőpapiros tepsibe habzsákkal apró kis rózsákat teszek.180-190 fokos sütőben szép aranysárgára sütöm
Közben elkészítem a krémeket
A vizet egy edénybe felteszem .A sárgájákat a liszttel és vaníliával és egy kis vizel simára kikeverem..Amikor forr a víz belekeverem a tojásos keveréket .Ami be sűrűsödik Ekkor le veszem a tűzről és lehűtöm.Felverem a tejszínt és amikor kihűlt a vaníliás krém adok hozzá egy-két kanál habot.
A csokoládét gőz felett felolvasztom amikor felolvadt tejszínnel be sűrítem.
A már kisült fánkocskáknak az aljára kis lukat vágok és a krémeket habzsákkal ide töltöm bele.
Amikor kész vagyok .A por , vagy kristálycukrot felolvasztom A felolvadt cukorral a megtöltött fánkokat összeragasztom.És a végén cukorszálakkal díszítem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!