Finomságok Konyhája: Krokambus (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12844 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12844 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12844 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12844 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Krokambus

Hozzávalók a tésztához
20 deka liszt
2 deci víz
csipet só
csipet cukor
20 deka liszt
4 egész tojás
20 deka margarin
A vaníliás krémhez
3 kanál liszt
2 tojás sárgája
3 deci víz
vaníliás cukor
1 deci tejszín
A csokis krémhez
15 deka olvasztott ét csokoládé
1 deci tejszín
A karamellhez
20 deka cukor
A tésztához a vizet a margarinnal sóval cukorral felforralom-.Amikor forr hozzáadom a lisztet.és addig keverem amíg az edény oldaláról le nem válik.Ekkor leveszem a tűzről és egyenként hozzáadjuk a tojásokat amíg szépen kidolgozott tésztát kapunk.Sütőpapiros tepsibe habzsákkal apró kis rózsákat teszek.180-190 fokos sütőben szép aranysárgára sütöm
Közben elkészítem a krémeket
A vizet egy edénybe felteszem .A sárgájákat a liszttel és vaníliával és egy kis vizel simára kikeverem..Amikor forr a víz belekeverem a tojásos keveréket .Ami be sűrűsödik Ekkor le veszem a tűzről és lehűtöm.Felverem a tejszínt és amikor kihűlt a vaníliás krém adok hozzá egy-két kanál habot.
A csokoládét gőz felett felolvasztom amikor felolvadt tejszínnel be sűrítem.
A már kisült fánkocskáknak az aljára kis lukat vágok és a krémeket habzsákkal ide töltöm bele.
Amikor kész vagyok .A por , vagy kristálycukrot felolvasztom A felolvadt cukorral a megtöltött fánkokat összeragasztom.És a végén cukorszálakkal díszítem.

Látta 358 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 6 éve

Gratulálok Barátnőm! Nagyon finomat sütöttél! Csak így tovább!

Válasz

Domján Mária üzente 6 éve

Köszönöm Évikém -.
Igen ez francia különlegesség, de nagyon finom.Főleg ha olyan krémmel készíted ami kedvenc.Puszi

Válasz

burger eva üzente 6 éve

Nagyon finom lehet de milyen különleges neve van.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:

Turos_palacsinta_annatol_2190816_4072_s

Megkívántam Józseftől! Bármilyen töltelékkel szeretjük,...

Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:

Turos_palacsinta_annatol_2190816_4072_s

Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Sóskaszósz sült csirkecombbal képhez:

Soskaszosz_sult_csirkecombbal_2190815_7214_s

Végre itt a sóska szezon!!! Már alig vártuk, mert egészséges...

Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:

Soskaszosz_sult_csirkecombbal_2190815_7214_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldborsó leves, sváb pecsenye, párolt...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, túrós palacsinta.

Garáz József írta 3 napja a(z) Babgulyás lóbabbal. képhez:

Babgulyas_lobabbal_2190717_9324_s

Anna! A fehér babból jobban ízlik. De most Nellike ilyenből ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Madársaláta és jégsaláta képhez:

Madarsalata_es_jegsalata_2190744_6722_s

Nagyon szeretjük a salátákat mindenféle salátából. Ez a...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Bakonyi gombás hús képhez:

Bakonyi_gombas_hus_2190746_7953_s

Nagyon szeretjük a gombás ételeket. Pulykamellből...

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Bakonyi_gombas_hus_2190746_7953_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu