Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók.
 15 deka liszt
10 deka darált dió
fél csg sütőpor
2 deka kakaópor
1 deci natúr joghurt
10 deka Rama margarin
10 deka cukor
2 egész tojás
1 citromleve
1 kiló körte
10 deka forró barack lekvár
A tojásokat a puha margarinnal és cukorral keverőgéppel habosra kikevertem, közben lassan hozzáadtam a joghurtot,a darált diót és a sütőporos kakaóporos lisztet. Sütőpapírral kikent 24x22-es tepsibe öntöttem elsimítottam a tetejét 
Közben a körtéket meghámoztam és vékony szeletekre vágtam.Forró citromos vízben 2-3 percig főztem majd leszűrtem és a tészta tetejére tettem,180 fokos sütőben20-25 percig sütöttem A lekvárt felforrósítottam és a kisült tészta tetejét bekentem vele.
Egyszerű, gyors és finom sütemény ,
| 
 | 
 | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
burger eva 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!