Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 tojás
10 deka liszt
10 deka étkezési keményitő
15 deka cukor
1 citrom leve és reszelt héja
csipet só
10 deka rama margarin
fél csg sütőpor
Krém hozzávalói
2,5 deci tej
1 pupozott kanál liszt
2 deci tejszín
fél doboz mascarpone
3 kanál cukor
2 lap zselatin
1citrom leve
Tetejére
1 tábla ét-csoki
5 deka rama margarin
fél deci olaj
A tojások sárgáját a cukorral citrommal és a puha margarinnalKeverőgép segítségével habosra kikeverem.A tojások fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá verem.A sárga masszához hozzáadom a lisztes sütőport és a keményítőt., és végül a tojások felvert habját.24x22-es sütőpapiros tepsibe teszem és 170 fokon kb 35-40 percig sütömAmikor kihűlt a tészta kettő lappá vágom.
A krémhez a 2 deci tejet a cukorral felforralom,A maradék tejjel a lisztet simára kikeverem és a rorró tejhez adom és besürítem., majd kihűtöm .
A lapzselatint hideg vízben beáztatom kb 5 percig és a tejes krémhez még melegen belekeverem.A krémet kihűtöm
A tejszínt habbá verem2-3 deka porcukorral.A mascarponét a kihűlt krémmel elkeverem a citrom levét hozzáadom és végül a tejszínt is belekeverem.A tészta lapot megtöltöm és ráteszem a másik lapot a tetejét olvasztott csokival bevontam
A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztottam
|
|
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!