Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
40 deka liszt
15 deka zsír
2 kanáé szezámmag ez a tésztába kerül
2 deci tejföl
1csg por élesztő
1 egész tojás
5 deka reszelt sajt
a kenéshez a tojás sárgája
1 tojás sárgája
2 kanál tej
1 nagy kanál só
a tetejére
napraforgómag
szezámmag
tojás a kenéshez
A tészta hozzávalóit a sajt és magok kivételével valamint 1 tojás kivételével összedolgozom A tésztát összegyúrás után fél óráig pihentetem.
A félóra elteltével téglalapura kinyújtom a tetejét tojással megkenem és a reszelt sajtot rászórom.Az egészet mint a roládokat feltekerem.Tekerés után 3 ba összehajtom és nyújtófával kivcsit lapítok rajta
Fél óráig ismét pihentetem
Amikor eltelt az idő a tésztát kinyújtom tetszés szerinti nagyságura kiszúrom tojással lekenem és magvakkal meghintem a tetejét
180 fokon szép pirosra megsütöm
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!