Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
2 deci víz
20 deka margarin
4 egész tojás
2 tojás sárgája
20 deka liszt
csipet só
csipet cukor
A Krém hozzávalói
7 deci tej
2 tojás
2 csg vaníliás puding
3 kanál cukor
5 deci tejszín
5 deka porcukor
10 deka pörkölt mandula
10deka olvasztott pirított cukor
A tészta készítése A vizet a cukorral sóval margarinnal felteszem a tűzhelyre.Ha a margarin elolvadt és egyet forrt a víz hozzáadom a lisztet állandó keverés mellett , amíg az edény oldaláról el nem válik , .Ekkor leveszem a tűzről és a tojásokat egyenként belekeverem. Egyneművé válik a tészta akkor habzsákba teszem és sütőpapiros sütőlapra rózsákat nyomok belőle. 180-200 fokos sütőbe megsütöm.Amíg a rózsák fel nem jönnek a sütőt nem szabad kinyitni mert a tészta összeesik.Amikor kisültek a tészták a kalapjukat levágjuk és pörkölt cukorba mártom és pirított mandulát teszek a tetejére.
A pudingot 2 darab tojás sárgájával kikeverem a cukrot a tejbe teszem .Amikor forr a pudingot hozzáöntöm és teljesen keményre befőzöm.A tojások fehérjét kemény habbá vertem és a pudingos krémbe keverem.Ezzel a tészta hüvelyeket megtöltöm. csillagcső segítségével.A tejszínt habbá verem az 5 deka porcukorral és a kihűlt puding tetejére teszem habzsákos csillagcső segítségével A kalapokat a tetejére teszem.
|
|
Garáz József írta 9 perce a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 4 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 5 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!