Finomságok Konyhája: Karamellás almás szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Karamellás almás szelet

Hozzávalók
40 deka liszt
20 deka margarin
10 deka porcukor
1 vaníliás cukor
1 csg sütőpor
1 egész tojás +1 a kenéshez
csipet só
A töltelékhez
1 kiló alma
Őrölt fahéj izlés szerint
1-2 kanál cukor
2 kanál sárgabarack lekvár
4 kanál darált dió
10 deka porcukor ebből karamell készül
A tetejére
10 deka karamell porcukorból
A tészta hozzávalóit összedolgozom és ketté veszem
Az egyik felét kinyújtom és 24x22-es sütőpapirral bélelt tepsibe teszem A megtisztitott és reszelt almát most nem párolom meg cukrozo fahéjazom citromlével megfolyatom A tepsibe letett lapot lekvárral megkenem darált dióval meghintem és a kifacsart almát ráteszem egyenletesen.Az alma tetejére a porcukrot megolvasztom vagyis karamelizálom és az almára tetszés szerint ráfolyatom.A másik lapot is kinyújtom és az alma tetejére teszem tojással lekenem a tetejét kicsit berácsozom és 170-180fokon megsütöm
Amikor kisült A másik adag porcukrot is karamelizálom és a tészta tetejére rácsorgatom .Örülök hogy kitaláltam ezt a verziót mert nagyon tetszetős és finom

Látta 213 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 7 éve

Kettőt kapsz mert nagyon finom puszi .Hozom a receptet is

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 7 éve

Marcsi gratulálok ehhez a finomsághoz! Csőpostával várok egy szeletet! Puszi.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu