Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka liszt
15 deka porcukor
20 deka margarin
fél csg sütőpor
2 tojás sárgája
1 kanál tejföl
Töltelék
2 tojás fehérje
6-7 deka cukor
1csg vaníliás pudingpor
50 deka felkockázott kajszibarack
2 kanál étkezési keményítő
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.2/3-ad részét kinyújtom és 24X22 es tepsibe teszem amit már előzőleg sütőpapírral borítottam.A tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verem , és hozzáadom a pudingport és az apróra vagdalt barackot valamint az étkezési keményítőt.Összekeverem és a tésztalapra egyenletesen elsimítom.A tészta 1/3 részét pedig ráreszelem.180 fokos sütőbe sütöm.Amikor kihűlt akkor szeletelem.Porcukorral és lekvárral díszítettem.
|
|
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 10 órája a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Drága Barátném nagyon finom az ételetek Minden így egyben ...
Domján Mária írta 10 órája a(z) Pacal sertéskörömmel főtt burgonya és csemege uborkával. képhez:
De finom gusztusos ételt hoztál Józsikám Gratulálok a ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Ma elkészítettem ezt az egészséges és finom ételt, A ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Natúr vadlazac szelet, tejfölös-petrezselymes ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Orja leves daragaluskával, főtt hússal, és...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!